|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Кизил Володимирський – це сорт середньо-пізнього терміну дозрівання.
Один з найбільш великоплідних, дуже врожайних сортів.
Плоди великі, дуже привабливі, одномірні, вагою до 9,5 г, блискучі, червоні, в кінці дозрівання – чорні, овально-циліндричні,трохи приплюснуті з двох сторін.
М’якуш соковита, щільна, смак кисло-солодкий.
Плоди дозрівають рівномірно, після дозрівання довго залишаються на дереві. Транспортабельні.
Придатні для споживання в свіжому вигляді, заморозки, а також для різних видів технічної переробки (соки, вино, желе, повидло).
Висота дорослого дерева: до 3-4 м. Плодоношення: 3-4 рік.
Сорт зимостійкий, досить посухостійкий, плодоносить щорічно, рясно і рівномірно. Плодоношення стабільне за наявності перехресного запилення.
