|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Абрикос Ананасний літній сорт, середнього терміну дозрівання (друга половина липня - початок серпня).
Підщепа: жердель, алича.
Плоди середнього розміру, з масою орєнтовно 45-60 г. Форма овально-яйцеподібна, трішки видовжена. Кісточка добре відділяється, невелика.
Шкірка матова і бархатиста, досить щільна, світло-жовтого кольору, інколи набирає від сонця легенький, невеликий рум'янець.
Смак абрикосів дуже солодкий, з легкою кислинкою та дуже привабливим ананасовим ароматом. М’якуш дуже соковита, кремова.
Транспортабельність плодів висока.
Ідеально підходять для вживання у свіжому вигляді, консервації варення, джемів, компотів та соків.
Осінь:




